Fámy a Fakta
  • ÚVOD
  • FÁMY A FAKTA
20. srpna 2019 od Karel Hanzelka

Toasty bez chemie

Toasty bez chemie
20. srpna 2019 od Karel Hanzelka

Největší strašák moderní gastronomie – chemické prodlužovače životnosti. Kdysi přežil jogurt bez plísně dva dny, dnes díky přidané chemii čtyři měsíce. Nejinak to bylo i s chlebem, a třeba i tím toastovým. Pekárna Penam z koncernu AGROFERT přišla s toasty bez chemie, které vydrží i víc než týden. To už stojí za takový menší dietní hřích, ne? Více ve videu zde:

Předchozí článekOsm za jednu, to jsou kšefty!Další článek Žlutá je dobrá.

Provozovatel

Toto jsou internetové stránky společnosti AGROFERT, a.s.

Slouží k vyjádření postojů společnosti, vyvracející nejčastější mediální zkratky a lži.

Na jednom místě nabízí ucelené soubory odpovědí, zpracované do přehledných kapitol.

Rubriky

  • Bečva
  • Čapí hnízdo
  • Dotace
  • Kvalita a cena potravin
  • Mohlo by vás zajímat
  • Péče a vztahy se zaměstnanci
  • Podnikání Agrofertu
  • Řepka
  • Střet zájmů
  • Uncategorized
  • Zajímavosti
© 2019 Fámy Fakta
Zpracování osobních údajů